

EVENT TIMETABLE

08:00	GATES OPEN	-	-
08:30 - 08:50	ODM – STANDARD AND MODIFIED PRE-WAR SPORTS-CARS	PRACTICE 1	20 MINS
09:05 - 09:25	PRE-WAR	PRACTICE 2	20 MINS
09.40 - 10.00	VINTAGE/PRE-'1961 RACING CARS	PRACTICE 3	20 MINS
10.15 - 10.35	ECURIE CLASSIC RACING CHALLENGE	PRACTICE 4	20 MINS
10.50 - 11.10	PRE-WAR	PRACTICE 5	20 MINS
11.25 - 12.05	LONGSTONE TYRES LIGHT CAR RACE	PRACTICE 6	40 MINS
12:05 - 13:15	LUNCHBREAK	-	70 MINS
13:15	ODM - STANDARD & MODIFIED PRE-WAR SPORTS-CARS	RACE 1	15 MINS
13:45	VSCC SPECIALS	RACE 2	15 MINS
14:15	VINTAGE & PRE-1961 RACING CARS	RACE 3	20 MINS
14:50	ALLCOMERS SCRATCH RACE	RACE 4	15 MINS
15:20	ECURIE CLASSIC RACING CHALLENGE	RACE 5	30 MINS
16:05	ALLCOMERS HANDICAP RACE (5 LAPS)	RACE 6	15 MINS
16:35	LONGSTONE TYRES LIGHT CAR RACE	RACE 7	15 MINS

ALL TIMINGS ARE PROVISIONAL AND SUBJECT TO CHANGE